Başhekim Yazan'dan gençlere tıp bilgisi

Özel Yedibilim Fen ve Anadolu Lisesi 11. Sınıf sayısal ve eşit ağırlık öğrencileri ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan’ı makamında ziyaret etti.

Başhekim Yazan'dan gençlere tıp bilgisi

Özel Yedibilim Fen ve Anadolu Lisesi 11. Sınıf sayısal ve eşit ağırlık öğrencileri ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan’ı makamında ziyaret etti. Tıp fakültesi hakkında bilgi almak isteyen 17 öğrenciye okul öğretmenleri Şaziye Uysal ve okul yöneticilerinden Ömer Karatoprak eşlik etti. Karatoprak öğrencilerimize meslek seçimi ve meslekler hakkında bilgi almaları adına bu tür bir programlar düzenlemekteyiz. Sağolsun Başhekim Dr. Tevfik Yazan bizleri ve öğrencilerimizi kırmayarak burada ağırladı. Öğrencilerimizin Tıp hakkında merak ettikleri sorulara yanıt vererek, bilgilendirerek bizleri çok onure ve mutlu etti.” dedi.

banner111
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan her bir çocuğun sağlık çalışanlarıyla ilgili merak ettiği soruları yanıtladı. Başhekim Dr. Tevfik Yazan, “Tıp bir o kadar zor ve bir o kadarda zevkli bir meslektir. Fedekarlık ve özveri gerektirir. İnsanlara yardım edebildiğinizi onları eski sağlığını kavuşturduğunuzu görmek bütük yorgunluğunuzu alır ve tarifsiz bir mutluluk verir. Meslek hayatım boyunca hiçbir zaman Doktor olduğum için pişman olmadım. Umarım sizlerde istediğiniz bir mesleği seçer ve mutlu olursunuz.Çünkü siz gençler Dünya’nın var ve ya yok olmasına sebep olan kişilersiniz. Bizlerin ve ülkemizin geleceğisiniz. Sizlere yürüyeceğiniz bu yolda bir nebzede olsa ışık verebildiysek ne mutlu bizlere." dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 16:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83