Cesetle selfi yapan müdüre gözaltı

Gazipaşa Devlet Hastanesi Müdürü F.S. dün öğle saatlerinde, hastane morgunda bir cesetle öz çekim yaptığı iddiasıyla göz altına alındı.

Cesetle selfi yapan müdüre gözaltı

 Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Devlet Hastanesi, eşine az rastlanır bir iddia ile çalkalanıyor. Hastane Müdürü F.K'nın dün öğle saatlerinde emniyet güçlerince göz altına alınmasıyla ortaya çıkan iddiaya göre F.K'nın hastane morgunda bir cesetle öz çekim yaptığı belirtildi. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan F.K'nın verdiği ifadede, "Ben görevim gereği hastanenin her yerinin fotoğrafını çekerek aksaklıkları tespit etmeye çalışıyorum. Çektiğim fotoğraflar bu amaçla çekilen fotoğraflardır" dediği öğrenildi. 

banner111
Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Hakan Çimşir ise yaptığı açıklamada geçtiğimiz Cuma günü kendilerine bir ihbar geldiğini, bu ihbara istinaden adli birimlere suç duyurusunda bulunduklarını, kendilerinin de idari soruşturma başlattıklarını söyledi. Çimşir, adli ve idari soruşturmalar tamamlanmadan net bir açıklama yapamayacağını belirtti.
Edinilen bilgiye göre soruşturma kapsamında cesetle öz çekim yaptığı iddia edilen F.S.'nin öz çekim yaptığı cenazelerin yakınlarının da dinleneceği ve ifadelerinin alınacağı belirtildi. F.S.'nin ise hastanedeki görevine devam ettiği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83