CİLT KANSERLERİNİ ANLATACAKLAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin halk sağlığı bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda Medical Park Antalya Hastanesi Medikal Onkoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Bozcuk ile Dermatoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Devrim Sakallı Çakçak, 1 HaziranÇarşamba günü saat 10.00’da “Cilt Kanserlerinde Tanı ve Tedavi Yöntemleri” konusunda vatandaşları bilgilendirecek.

CİLT KANSERLERİNİ ANLATACAKLAR

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile ortaklaşa düzenlediği ücretsiz bilgilendirme toplantıları tüm hızıyla sürüyor. “Cilt Kanserlerinde Tanı ve Tedavi Yöntemleri” konulu bilgilendirme toplantısında Antalyalılarla bir araya gelecek olan Prof. Dr. Hakan Bozcuk ile Uzm. Dr. Devrim Sakallı Çakçak, katılımcıların da sorularını da yanıtlayacak. 

banner111
Karaalioğlan Parkı içerisinde yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Salonu'nda gerçekleşecek bilgilendirme toplantısında Prof. Dr. Hakan Bozcuk ile Uzm. Dr. Devrim Sakallı Çakçak cilt kanserlerinde teşhis, belirtiler, korunma yolları ve tedavi gibi konularını anlatacak. 


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83