Gebe okulu eğitimlere başladı

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi bünyesinde gerçekleştirilen Gebe Okulu, eğitimlere başladı.

Gebe okulu eğitimlere başladı

 Hamilelik sürecinin sağlıklı bir şekilde tamamlanması ve bebeğin bakımına dair pek çok sorunun yanıtını arayan anne ve baba adayları için Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin ücretsiz olarak düzenlediği Gebe Okulu, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

banner111
Uzman hekimler katılıyor

40 hafta süren gebelik sürecinde, anne adaylarının bilinçli ve mutlu bir hamilelik dönemi geçirmelerinin yanı sıra doğum süreci ve sonrası hakkında da pek çok konunun işlendiği Gebe Okulu’nda konuşan Doğum Koçu Gülçin Çınaroğlu, “Gebe Okulu’nda bebek sahibi olacak çiftler, uzman doktorlardan öğrenecekleri bilgiler ışığında bilinçli bir hamilelik süreci yaşayarak yaşamsal önem taşıyan bazı sorunların da önüne geçebiliyor” dedi.
Gebelikte sık görülen sorunlar konuşuldu

Gebelik oluşumu hakkında video gösterimi ve Doğum Koçu Gülçin Çınaroğlu’nun sunumunun ardından anne ve baba adaylarıyla bir araya gelen Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Op. Dr. Melek Büyükkınacı ise aşılar, kordon kanı, doğum süreci, gebelikte sık görülen sorunlar, doğum öncesi ve sonrasında oluşabilecek durumlar ve lohusalık süreci hakkında katılımcıları aydınlattı.


Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83