Öğrencilere bağımlılık semineri

Antalya’da öğrenciler, okul müdürleri ve rehber öğretmenlere bağımlılık semineri verildi. Seminere uyuşturucunun zararları anlatıldı.

Öğrencilere bağımlılık semineri
Yeşilay Cemiyeti Antalya Şubesi tarafından Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu Lisesi ve Antalya Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Tütün ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitim Programı” seminerine Yeşilay Cemiyeti Antalya Şubesi Başkanı Dr. Mahmut Remzi Savaş, Dr. Ali Özgen, Dr. Ahmet Bülent Karcı, Yeşilay Yönetim üyeleri, öğrencileri ve öğretmenler katıldı. 

Akgül: “Yeşilay, sağlıklı nesillerin yetişmesi gayesi içinde” 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Yeşilay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Remzi Akgül, yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Bugüne kadar birçok okul ve kurumda seminer verdiklerini belirten Akgül, bu seminerleri devam ettireceklerini dile getirerek, “Bizler, Yeşilay Cemiyeti olarak vatandaşlarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması için mücadele vermekteyiz. Yeşilay, sağlıklı nesillerin yetişmesi gayesi içindedir. Okullarda bizim için çok önemli kurumlardır. Hepimizin sevdikleri var. Yakınlarımız her zaman bu tehlikeyle karşı karşıya. Özellikle öğretmenlerimize çok iş düşüyor çünkü çocuklarımız bizlerden çok okulda vakit geçiriyorlar” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 11:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83