Randevu al hastanede sıra bekleme!

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi vatandaşlardan sıra beklemek yerine Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (MHRS) kullanmalarını istedi.

Randevu al hastanede sıra bekleme!

 Hastaneden yapılan açıklamada, "Bir tuş kadar yakınınızdayız. MHRS'nin hizmete girmesiyle birlikte, sağlık sektöründe birçok yenilik ve kolaylık da beraberinde geldi. Zamandan tasarruf sağlayan bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız beklemeden artık muayene olabiliyor" dendi.  

banner111
ALO 182'Yİ ARAMAK YETERLİ 

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan da, MHRS randevu sisteminin önemine dikkati çekerek, hastanelerdeki doktor bekleme sürelerini azaltarak daha verimli hizmet sunulmasını amaçladıklarını söyledi. Yazan, "Zamandan tasarruf sağlayan MHRS sayesinde vatandaşlarımızın doktoru bekleme süresi azalacak. Bu durum hastanemizin yoğunluğunun da azalmasını sağlayacak. MHRS sayesinde yaşlı ve engelli vatandaşlarımız hastaneye gitmeden evlerinde kolaylıkla randevu alabilecek. Hastalarımıza tek merkezden standart kaliteli ve verimli hizmet sunmayı planlıyoruz. Vatandaşlar ev, iş, ankesörlü veya cep telefonlarından Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı çağrı merkezini arayıp istedikleri doktora randevu alabilirler. Hastalarımız internet aracılığıyla da //mhrs.gov.tr/Vatandas/  adresinden online olarak da randevu alarak istedikleri doktoru seçerek sağlık hizmetinden faydalanabiliyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 18:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83