"Sağlık turizminin başkenti olacağız"

Türkiye Sağlık Turizm Dernekleri Federasyonu (TURSAF) Başkanı Dr. Tevfik Yazan, Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarı (Hestorex)'na hazır olduklarını söyledi. Yazan, “Amacımız, büyüyerek yolumuza devam etmek” dedi.

"Sağlık turizminin başkenti olacağız"
Türkiye Sağlık Turizm Dernekleri Federasyonu (TURSAF) Başkanı Dr. Tevfik Yazan,  6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarı (Hestorex) organizasyonunda,  danışma kurulunda ve yürütme kurulunda olan İlk icra kurulu toplantısını Antalya’da gerçekleştirdi. 

Dr. Tevfik Yazan şu açıklamalarda bulundu: 

“Türkiye'deki sağlık turizmi dernekleri Antalya'da daha önce federasyon olma ile ilgili imzalarını atmışlar şimdi de Hestorex organizasyonunda bir araya geliyorlar. Yaklaşık 70 ülkeden beş yüze yakın satın alma heyetini konuk edecek olan TURSAF içerisinde Antalyamız’dan Alanya sağlık turizmi derneği ve Uluslararası Antalya sağlık turizmi derneğinin de olduğu bir federasyondur.  Türkiye’de turizmin başkenti Antalya, sağlık turizminin bundan sonrada başkenti olması gerektiğini hedefliyoruz. TURSAF olarak ise  büyüyerek yolumuza devam edeceğiz." 

Bu dev organizasyona Katılar dernekler ise şu şekilde; Alanya Sağlık Turizmi Derneği, Uluslararası Antalya Sağlık Turizmi Derneği, Samsun Sağlık Turizmi Derneği, Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği, Erzurum Sağlık Turizmi Derneği, Afyon Sağlık Turizmi Derneği, İzmir Sağlık Turizmi Derneği, Bursa Sağlık Turizmi Derneği, Konya Sağlık Turizmi Derneği.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83