'TURUNCU BAYRAK' BAŞVURULARI BAŞLADI

Alanya Belediyesi, ‘Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme’ belirleme yarışması kapsamında başvuruları almaya başladı. Turuncu Bayrak Yarışması 13. yılında iyi hijyen uygulamaları ve gıda güvenliğinin geliştirilmesi temasıyla yenilenerek devam ediyor.

'TURUNCU BAYRAK' BAŞVURULARI BAŞLADI

Alanya Belediyesi tarafından yapılan denetimler sonucunda hijyen kriterlerine uyduğu belirlenen işletmelere verilen Turuncu Bayrak sembol olarak aranan kriterlerden bir olarak kabul gördü. Bir prestij, bir kalite göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu ilan edebilme fırsatı yakalıyor. Tamamen müracaat esasına dayanan Turuncu Bayrak Projesinde, başvuru yapan işletmeler değerlendirmeye alınıyor.

banner111
2016 yılında Turuncu bayrak Yarışmasına kabul edilecek işletme grupları ise şunlar:
Restaurant, pastane, ekmek fırınları, dondurma imalathaneleri, pasta imalathaneleri, yufka imalathaneleri, yemek fabrikaları, kasaplar, okul öncesi eğitim kurumu, okul kantinleri, bayan kuaförleri
  
Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme Ödülü için başvuru süreci 1 ay olup, 15 Martta son bulacak.  Başvurular, 15 Mart 2016 tarihine kadar Alanya Belediyesi’nin ww.alanya.bel.tr adlı web sayfasındaki başvuru formu veya dilekçe ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne sahsen yada mail yolu ile yapılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83