"Akşener FETÖ'nün istediklerini yapıyor!"

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Okay ve Alanya Belediye Başkan Adayı Hasan Faruk Kurtoğlu, il ve İlçe yöneticileriyle birlikte Alanya ilçe teşkilatında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

"Akşener FETÖ'nün istediklerini yapıyor!"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in PKK ve FETÖ ile dayanışma itiraarını konu alan açıklamada Rıza Türkmendağ şu değerlendirmelerde bulundu.

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ bugün Alanya’da Parti ilçe binasında bir basın toplantısı yaparak, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Fethullahçı Gladyo ve Bölücü Terör Örgütü PKK ile dayanışma itiraarını içeren klipleri basına gösterdi. Türkmendağ, özetle şunları belirtti:

FETHULLAHÇI GLADYO DARBECİLERİNE AKŞENER’DEN 'MEHMETÇİK' MADALYASI

“İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 21 Mart 2019 günü CHP ile ortaklaşa düzenledikleri Kocaeli mitinginde yaptığı konuşmada, “Garip gureba, çaycı çorbacı hapiste, Mehmetçik hapiste” diye konuşuyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da, bu hezeyanlara çiçek atarak eşlik ediyor. Görüntülerini kamuoyunun değerlendirmesine sunuyoruz. Bugün hapiste, ‘garip gureba’ yok! ‘Çaycı çorbacı’ yok! ‘Mehmetçik’ yok! Bugün hapiste olanlar, FETÖ darbecileri ve PKK teröristleri. 15-16 Temmuz 2016 gecesi, ABD’nin tezgâhladığı darbede, Türk milletine, Türk Ordusuna ve Türk Polisine kurşun sıkan, bomba atan Gladyo darbecileri, Meral Akşener’in sözlüğünde ‘Çaycı’ oluyor, ‘çorbacı’ oluyor.”

“MERAL AKŞENER, FETHULLAHÇI GLADYO’NUN İSTEDİĞİ GÖREVİ YAPIYOR”

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in , FethullahçıGladyo darbecilerin istediklerini yaptığını belirten Türkmendağ sözlerine şu şekilde devam etti: “15-16 Temmuz gecesi Mehmetçik ve polisimiz, FethullahçıGladyo darbecilerini bastırırken ortalıktan kaybolanlar, şimdi Fethullahçı Gladyo darbecilerini hapisten çıkarmak için sahne alıyorlar. Türkiye’de bugün hiç kimse FethullahçıGladyo’nun darbecilerini “Mehmetçik” diye anamaz. Bu “kabadayılığı” ancak Gladyo görevlileri gösterebilir. Meral Akşener, Mehmetçiğe hakaret ediyor. Meral Akşener, Fethullahçı Gladyo’nun istediği görevi yapıyor.  Bugün hapishanede Atatürkçüler yok, Milliyetçiler yok, Vatanseverler yok, Devrimciler yok. Bugün hapishanelerde Doğu Perinçekler, İlker Başbuğlar, Kemal Alemdaroğlular yok! Bugün hapishanelerde Deniz Gezmişler, Mümtaz Soysallar, Erbakanlar, Mehmet Gül’ler, Ecevitler yok! Vatanseverler Silivri duvarlarına hapsedildiği zaman, ‘Darbecilerden hesap sorulsun’ diyen Akşener, şimdi Fethullahçı Gladyonun darbecilerini hapisten kurtarabilmek için büyük gayret içindedir. ABD emperyalizminin FETÖ ve PKK’yı kurtarma görevi, ancak bu kadar çılgınca yerine getirilebilir.”

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83