Alanya CHP’de liste krizi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda bugün istifaların ardı ardına gelmesi bekleniyor. İstifaların nedeni ise İlçe Başkanı Sefa Çorbacı’nın listeler hazırlanırken tutunduğu tutum ve listelerin açıklanmasından sonra adeta sırra kadem basması.

Alanya CHP’de liste krizi

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı’nın meclis listelerinin hazırlanışı sırasında yönetim kurulunu dikkate almadığını öne süren bazı yöneticilerin şikayeti üzerine CHP  İl Başkanlığı’ndan denetmenler gelerek partide toplantı yaptı. Dün meclis listesinin açıklanmasının ardından da partililer Sefa Çorbacı’ya ulaşamadı. İlçe teşkilatında rahatsızlık yaratan bir başka sorun ise, listeye son şeklinin verildiği gün ilçe başkanının ulaşılmaz olması. CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın listelerden memnun olmaması da gerginliği su yüzüne çıkardı.

banner111

İSTİFALARIN OLMASI BEKLENİYOR

CHP Yönetim Kurulu’ndan bugün yapacağı toplantıda yaşanan gelişmeleri masaya yatıracak ve hesaplaşmalar olacak. Sıralamadan memnun olamayan ilçe yöneticisi ve bazı meclis üyesi adaylarının istifa edeceği tahmin ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 09:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83