Alanya'da AK Partili isimden o eleştirilere yanıt!

AK Parti’nin sevilen isimlerinden Şükrü Cimrin AK Parti’nin Ukrayna ve Rusya arasındaki savaştaki tutumunu eleştirenlere cevap vererek “Mevcut durumda AB’yi ve aldığı kararları değil, önce kendi güvenliğimizi ve dengelerimizi gözetmemizden daha doğal bir şey olamaz.Kimse bizi bu konuda suçlayamaz” dedi.

Alanya'da AK Partili isimden o eleştirilere yanıt!

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve turizmci Şükrü Cimrin, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşta dengeli ve son derece temkinli bir politika izlediğine vurgu yaparak “Türkiye’nin bu tutumunu eleştiren birçok Avrupalı arkadaşım mesaj vs. ile sitem ediyorlar ve Türkiye’nin AB ile aynı çizgide olmadığını söylüyorlar. Ben de onlara Türkiye’nin AB ile aynı çizgide olmak zorunda olmadığını çünkü Avrupa Birliği’nin bir üyesi olmadığını, bunun da sebebinin biz değil AB’nin kendisinin olduğunu söylüyorum” şeklinde konuştu.

banner111

“KENDİ DENGELERİMİZİ GÖZETMEMİZDEN DAHA DOĞAL BİR ŞEY OLAMAZ”

Türkiye AB üyesi olsaydı bu birliğin çıkarlarını kendi çıkarlarının önüne koyar ve alınan kararlara diğer üye ülkeler gibi uyardı diyen Cimrin; “Mevcut durumda AB’yi ve aldığı kararları değil önce kendi güvenliğimiz ve dengelerimizi gözetmemizden daha doğal bir şey olamaz ve kimse bizi bu konuda suçlayamaz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83