Alanya’da CHP’nin sevilen ismi resmen başvurdu

Alanya’da CHP’nin sevilen ismi resmen başvurdu

2024’ün Mart ayında yapılması planlanan mahalli idareler seçimlerine 5 aydan kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi’nde hem Alanya belediye başkan adaylığı hem de meclis üyesi adaylığı başvuruları resmen başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Alanya belediye başkan adayının kim olacağı merakla beklenirken, partinin sevilen isimleri de birer birer meclis üyeliği başvurularını yapmaya başladı. Geçtiğimiz dönem Coşkun Karadağ başkanlığında yönetim kurulu üyesi olan Alanya siyasetinin sevilen ismi Avukat Haydar Uyar da CHP Alanya İlçe Teşkilatı’na giderek meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir’e elden teslim etti.

banner111

Haydar Uyar yaptığı açıklamada, “Bugün Alanya Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için, içinde yetiştiğim örgütüme başvurumu yaptım. Sosyal demokrat ve sol değerlere, CHP örgüt hiyerarşisi ve terbiyesine istisnasız bağlılıkla, öncelikle örgütümün ve halkın duyulmayan kesimlerinin sesi olmak amacıyla bu göreve talip oldum. Emeği geçenlere ve bu konuda beni cesaretlendiren değerli parti büyüklerime saygı ve teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2023, 10:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83