Antalya İyi Parti'de yasak aşk iddiası istifa getirdi

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran hakkındaki iddialar nedeniyle görevinden istifa etti

Antalya İyi Parti'de yasak aşk iddiası istifa getirdi

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın (65) kendisinden 33 yaş küçük olan sevgilisi E.Ş. (32) yaklaşık 4 aylık hamile olduğunu ve Başaran'ın kendisinden olan çocuğu aldırması için baskı yaptığını, bu konuda kendisini tehdit ettiğini söyleyerek şikayette bulundu. Konyaaltı'nda karakola başvuran E.Ş isimli kadın, sevgilisi olduğunu belirttiği İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran hakkında 'tehdit' iddiasıyla şikayette bulundu.

"3 YILLIK İLİŞKİMİZ VAR"

banner111

Mehmet Başaran ile yaklaşık 3 yıldır ilişkileri olduğunu belirten E.Ş, 4 aylık hamile olduğunu söyledi. Başaran'ın kendisine çocuğu aldırmak için baskı yaptığını ve bu konuda tehdit ettiğini söyleyen E.Ş, şikayette bulundu. Şahin'in; elektronik kelepçe, kadın sığınma evi ve önleyici tedbir kararı istemezken cep telefonuna KADES uygulaması telefonuna indirilerek zor anda güvenlik güçlerinden yardım isteyeceği öğrenildi. Şikayetin ardından olay ile ilgili güvenlik güçleri güçleri ve savcılığın tahkikata başladığı ifade edildi.

3 AYRI SUÇ KAYDI VAR

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran hakkında şikayette bulunan ve sevgilisi olduğunu iddia eden E.Ş'in "Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma", "Basit Yaralama" ve "Suç Örgütlerinin İsimlerini Kullanarak Birden Fazla Kişi ile Tehditte Bulunmak" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

BAŞARAN İSTİFA ETTİ

Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran hakkında medyada ve sosyal medya mecralarında çıkan asılsız haberler üzerine açıklamada bulundu. 

Başaran yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hakkımda çıkan suçlamaları hiçbir şekilde kabul etmiyorum, Belirtildiği gibi hiçbir şekilde tehdit söz konusu değildir. Sosyal medyada Asılsız iddia ve iftiralarda bulunan E. Ş. İsimli kadının geçmişte de birçok suç kaydının olduğu aşikardır, 

E.Ş. isimli kadının beyanları sadece iddia niteliğindedir. Ortada somut ve ispatlanabilir herhangi bir delil yokken, yargı kararı gibi kesin ve kati beyanlarda bulunup, kamuoyunu yanıltması tamamen asılsızdır, 

gerçek dışı beyanlar ile sosyal medyayı kullanarak, karalama kampanyası düzenleyenler, paylaşım yapanlar karşısında hukuki mücadelemi sürdüreceğim, 

Suçlamalar siyasi, ticari ve sosyal ilişkilerimi zedelemek ve yıpratmak için yapılmış bir kumpastır, . konu ile alakalı E.Ş. isimli kadın hakkında suç duyurusunda bulundum Antalya iyi parti İl başkanlığı görevimden istifae diyorum, Son sözü yargı söyleyecektir."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83