Başkan Yücel'den CHP'li Demirci'ye sert çıkış

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün yaptığı toplantıda Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci’yi ciddiyete davet etti. Yücel, “Şahsımla ilgili gölgede ayrı güneşte ayrı konuşan arkadaşımıza söyleyecek sözüm yok” dedi.

Başkan Yücel'den CHP'li Demirci'ye sert çıkış

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün encümen toplantısının ardından basının karşısına çıktı. Yücel, daha önce Alanya Belediyesi’nin bütçesini eleştiren, konuyla ilgili basına yansıyan açıklamalar yapan CHP'nin Alanya ve Antalya Belediye Meclis Üyesi olan Erkan Demirci’yi hedef aldı. Yücel, “Bu süreçte bütçe komisyonumuza vatandaş odaklı gelip de sıkıntı yaşayan olmuş mu?” diye sordu.

‘’GÖLGEDE AYRI GÜNEŞTE AYRI KONUŞUYORLAR”

Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Erkan Demirci’yi hedef alan Başkan Yücel, “Erkan Bey ile yaklaşık 8 yıldır birlikte görev yapıyoruz. Bu süreçte bütçe komisyonumuza vatandaş odaklı gelip de sıkıntı yaşayan olmuş mu? Vatandaşın oturup da kalkamadığı görüşme olmuş mu? Uzlaşmanın nasıl olduğunu, hakkın hukukun nasıl olduğunu kendileri daha iyi bilirler. Ama bu açıklamaların ardında siyaset varsa onu da bilelim. Bizim Belediyemizin durumu ile başka belediyelerin durumlarına baksınlar ondan sonra konuşsunlar. Şahsımla ilgili gölgede ayrı güneşte ayrı konuşan arkadaşımıza söyleyecek sözüm yok” ifadelerini kullandı.

“HERKESİ KANDIRMIŞLAR”

Yanlış bilgilendirmelere karşı vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulunan Yücel, “Vekâlet veren herkesin aklı başına geliyor, ‘Ne olduğunu bilmiyorduk’ diye kandırıldıklarını söylüyorlar. Herkesi kandırmışlar. Çoğu kişi davasını geri çekiyor. Vatandaşlarımıza çağrım kamulaştırmayla ilgili bir sorun varsa hemen bizlere müracaatlarını yapsınlar. Şahısları değil, belediyemizi muhatap alsınlar” dedi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83