Başkan Yücel, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi karşıladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantısı için Antalya’ya geldi. Bahçeli’yi karşılayanlar arasında olan Başkan Yücel kendisiyle sohbet ederek Alanya hakkındaki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Yücel, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi karşıladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHPBelediye Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla Antalya’da düzenleniyor.  Belek’te düzenlenen toplantıya katılmak için dün akşam Antalya’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Alanya’dan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa TürkdoğanMHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve partililer karşıladı.

27 Mart’a kadar sürecek olan toplantının birinci gününde genel merkez yönetim kadrosu ve belediye başkanları ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi karşılayan Başkan Yücel, kendisiyle kısa süre Alanya hakkında sohbet etti.

Başkan Yücel, Bahçeli’ye Alanya’daki çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Karşılamanın ardından Bahçeli içerisinde Yücel’in de olduğu belediye başkanları ile yemekte bir araya geldi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83