CHP’li Karagöz’den birlik beraberlik çağrısı

Bugün Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı Gökhan Sipahioğlu ile turizmci Bülent Kandemir’in yarıştığı ilçe kongresinde kazanan taraf Bülent Kandemir ve ekibi oldu.

CHP’li Karagöz’den birlik beraberlik çağrısı

Kongre sonrası CHP il başkan yardımcılığı görevini bırakarak Bülent Kandemir’in yeni dönemde 1. sıra yönetim kurulu üyesi olan ve Başkan Yardımcısı olmasına kesin gözüyle bakılan Avukat Mehmet Can Karagöz, birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Alanya siyasetinin bir dönem efsane isimlerinden olan merhum Avukat Raif Karagöz’ün oğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz’ün de kardeşi olan Avukat Mehmet Can Karagöz, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“38. CHP Alanya Olağan İlçe Kongresi’ni geride bıraktık. Kongremizin düzenlenmesinde emeği geçen başta ilçe başkanımız Coşkun Karadağ ve ilçe yönetimimiz ile birlikte tüm partililerimize, ayrıca ilçe seçim kurulu görevlileri ve güvenlik görevlilerine teşekkür ederiz.

Kongremizin takdiri ile seçilen yeni ilçe başkanımız Bülent Kandemir’i tebrik eder, olgun ve demokratik kongremize katkı koyan Gökhan Sipahioğlu ve yönetim kuruluna aday olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şu bir gerçektir ki, görev ve yetki beraberinde sorumluluğu getirir. Esas olan, yetki, makam, sıfat değil sorumluluktur. Yerel seçim öncesinde kongremizce verilmiş olan bu önemli sorumluluğun farkındayız.

banner111

Bu dönemde, Bülent başkanımızın bugüne kadar nasıl gördüysek, yine aynı şekilde paylaşımcı, çoğulcu, birleştirici, etkin ve samimi tarzıyla, şehrimizi etkileyen ve yerel iktidarın yolunu açacak politika üretme hedefinde hızla ilerleyeceğiz. Son dönemlerde unutmaya yüz tutmuş siyaset tarzını yeniden hatırlayacağız.

Yolumuz açık olsun. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında asla kaybetmeyen bir Cumhuriyet Halk Partisi’nin bize vereceği güçle hep birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2023, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83