EffectUs PT Zone açıldı

Alanya’nın fitness ve fizyoterapi sektöründe önde gelen isimlerinden Ömer Fidancı ve Eflatun Yıldız, EffectUs PT Zone isimli spor tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

EffectUs PT Zone açıldı

Ömer Fidancı ve Eflatun Yıldız, ortaklığında açılışı gerçekleştirilen EffectUs PT Zone isimli spor tesisi hizmet vermeye başladı. Alanya’nın önemli simalarının katıldığı açılışa yoğun ilgi vardı. Açılışa katılan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, CHP Alanya İlçe Başkanlığı yönetimi ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun’a tesis detaylı olarak gezdirildi. Ömer Fidancı ve Eflatun Yıldız, başarılı kariyerlerini birleştirerek devam etme kararı alarak alanlarında en iyi hizmeti vermeye kendi yerlerinde devam edecek. Alanya’nın yeni ve modern özel ders yeri, aynı zamanda Akdeniz bölgesinin de en kapsamlı ve büyük özel ders yeri olarak dikkat çeken spor tesisi artık hizmet vermeye başladı.

banner111


‘AMACIMIZ REFAH SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK’
Açılışta konuşan Ömer Fidancı, “Pandemiden sonra insanların özel derslere ilgisi arttı. Bizimde burada yapmak istediğimiz VIP formatında özel ders yeriydi ama sadece özel ders değil, reformer, plates, fizyoterapi, crossfit, fitness ekipmanları ve her şey dahil bir yer. Burada gerçekten insanlar refah seviyesi yüksek bir spor hizmeti alacak. Bizim burada ki ilk amacımız insanlara kaliteli bir hizmet vermek ve kendi kalitemizi ortaya koymak” dedi.
 

‘FİZYOTERAPİ SPORLA BİRLEŞMELİ’
Eflatun Yıldız ise, “Ben bir fizyoterapistim fakat ben bunun sporla birleştirilmesi gerektiğinin farkına vardım ve kendimide o alanda geliştirdim. Şimdi herhangi bir şikayeti olan insanlara önce tedavilerini vermek ve sonra bunu sporla ilerletmektir. Benim en büyük amacım insanlar hayatlarında nasıl daha sağlıklı ilerleyebileceklerini bulmaktı. Bizde bu noktada onlara bu hizmeti sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83