“Gazipaşa CHP’de ön seçimi demokrasi kazandı”

“Gazipaşa CHP’de ön seçimi demokrasi kazandı”

Gazipaşa’da yapılan ön seçimin kazananı olan Yılmaz yaptığı ilk açıklamasında, “Bugün kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu, kazanan Gazipaşa oldu” dedi.

banner111

CHP Genel Merkezi’nin Antalya’da açıklamadığı 4 ilçe belediye başkan adayından biri olan Gazipaşa’da ön seçim heyecanı yaşandı. Önseçim 7 adayın katılımıyla yapıldı. Ön seçimi mevcut başkan Mehmet Ali Yılmaz kazandı. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa Belediye Başkanlığı için örgüt denetiminde yapılan önseçimde, şahsımı tekrar Belediye Başkan Adayı seçen Cumhuriyet Halk Partisi’nin kıymetli üyelerine çok teşekkür ediyorum.
Adeta bir demokrasi şöleni yaşadığımız bu anlamlı günde yanımızda olan; Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi’ye, Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal’a, Belediye Başkan aday adayı arkadaşlarıma, ekip arkadaşlarıma, CHP il ve ilçe örgütümüze emekleri için teşekkür ediyorum. Bugün kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu, kazanan Gazipaşa oldu. Yeni yolculuğumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 10:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83