İttifak çalışmaları sahada nasıl olacak?

İttifak görüşmeleri kapsamında MHP'nin Antalya'da Türel'i desteklemesi, AK Parti'nin de Alanya da Başkan Yücel'i desteklemesi bekleniyor. İttifak görüşmeleri kapsamında saha çalışmalarının da birlik içerisinde yapılması planlanıyor.

İttifak çalışmaları sahada nasıl olacak?
Alanya’da yerel seçimler öncesi olması beklenen MHP- AK Parti ittifakının raporları Ankara2da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletildi.

2019 yerel seçimlerine 4 ay gibi kısa bir süre kala siyasi partiler ittifak görüşmelerine ve seçim çalışmalarına devam ediyor. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Öz Haseki, önceki gece yurt dışından dönen ve ülkedeki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ülke genelindeki ittifak görüşmelerini kapsayan raporu iletti.

İTTİFAK SAHA ÇALIŞMALARINDA DA DEVAM EDECEK

banner111

MHP ve AK Parti arasında yerel seçimlerde gerçekleşecek ittifak saha çalışmalarında da devam edecek. Dün gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 ilin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Öngörüde MHP’nin Antalya Büyükşehir’de aday çıkarmayarak Menderes Türel’i desteklemesi, Alanya’da ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Ak Parti Alanya İlçe teşkilatı tarafından desteklenmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83