Kurtoğlu, “ABD Suriye’de yenildi"

Vatan Partisi Alanya İlçe teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Vatan Partisi İlçe Başkanı Kuroğlu, toplantının ardından ABD’nin Suriye’den çekilme kararını değerlendirdi.

Kurtoğlu, “ABD Suriye’de yenildi"

Parti binasında gerçekleştirilen toplantının ardından gündeme ilşkin açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu, ABD’nin Suriye’den çekilme kararına ilişkin Türkiye, Suriye, Irak, İran, Yemen ve Rusya’nın bu tarihî bir başarı elde ettiğini söyledi.

“ABD YENİLMİŞTİR”

Türkiye, Suriye, Irak, İran, Yemen ve Rusya’nın ABD emperyalizmine karşı silahlı mücadelelerinin tarihi bir başarı kazandırdığını belirten ilçe başkanı Kurtoğlu, ” ABD, yenilmiştir. Türkiye, Suriye, Irak, İran, Yemen ve Rusya’nın ABD emperyalizmine karşı silahlı mücadeleleri, bu tarihî başarıyı getirmiştir. Bütün dünyada vurgulandığı gibi, Türkiye’nin Fırat’ın Doğusuna girme kararı, ABD’yi dize getirmiştir. Batı Asya’nın altı bin yıllık uygarlığı, ABD’nin kanlı ve çılgın barbarlığını bozguna uğratmıştır. PKK, Şırnak, Sur, Yüksekova ve Afrin’den sonra, şimdi de “Kobani” dedikleri Ayn El Arap’ta, Sincar’da ve bulunduğu her yerde hendeklere gömülecektir. İşte şimdi hesap edemedikleri ihanetin sonu gelmiştir. Artık PKK Terör Örgütünü Türk Ordusunun pençesinden ne ABD kurtarabilir, ne İsrail, ne de Suudi gericileri” dedi.

CHP VE İYİ PARTİ YÖNETİCİLERİNE ÇAĞRI

banner111

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde kurulan Batı Asya ittifakını Doğu Akdeniz ve Ege’ye taşımanın günün gereği olduğunu vurgulayan Kurtoğlu açıklamasına şu şekilde devam etti: “CHP ve İYİ Parti’nin vatansever yöneticilerine, örgütlerine ve üyelerine çağrımız şudur: Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in HDP/PKK ile ittifak girişimlerine hizmet etmeyin! Suriye ve Irak’ın kuzeyinde kurulan Batı Asya ittifakını Doğu Akdeniz ve Ege’ye taşımak, günün gereğidir. AK Parti iktidarının Suriye ile işbirliğindeki tereddütlerinin bedeli ağır olur. Vatan Partisi, içine girdiğimiz Büyük Karar sürecinde tarihî görevini yerine getirecektir.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83