Millet İttifakı’nın adayı Sönmez saha çalışmalarına hız verdi

Millet İttifakı' nın İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve Belediye Meclis Üyesi Adayları 31 Mart öncesi saha çalışmalarına hız verdi.

Millet İttifakı’nın adayı Sönmez saha çalışmalarına hız verdi

Sabahın erken saatlerinde başlayan programda vatandaşları ziyaret eden Millet İttifakı, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Halkın sorunlarını özenle dinleyip, not alan Sönmez getireceği çözümleri de birebir anlatarak; "Bizler yapmayacağımız işin sözünü vermeyiz. İnsanlara boş vaatlerde bulunup, onları umutlandırmak asla ve asla bizim anlayışımıza uymaz"dedi.

banner111

'KİN ODAKLI SİYASET ANLAYIŞIMIZ YOK’

Kin odaklı bir siyaset anlayışlarının olmadığını belirten Başkan Adayı Abdullah Sönmez: “Bizler; bizim yanımızda olana da; olmayana da, kısacası Alanya’da yaşayan herkese ulaşacağız, ayrım yapmaksızın herkese hizmet vereceğiz ve sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Bizlerin bayraklarını asan gönül verenlerle, bizi kalbinde yaşatanlarla ayrım yapmaksızın herkese ulaşarak çalışıyoruz. Halkımızın desteğini maaşla değil; gönülleriyle sağlıyoruz. Kimseye bana destek vermek zorundasın, işin olmaz, aşın olmaz demiyoruz. Bunlar bize uymaz. İnsanların düşüncelerini rahatça ifade edemediği, desteklerini gizlemek zorunda kaldığı bu atmosferi Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahında bitirmiş olacağız. Bizde kin odaklı siyaset asla olmaz. Bizler halkız ve halkımızın her daim yanındayız. Tercihi ya da desteği her kime olursa olsun, ayrım yapmaksızın hizmet edeceğiz. Çünkü ‘Herkesin Yüzü Gülsün Diye’ bu yola çıktık ve bu yolun sonunda bizlerle birlikte Alanya halkının yüzü gülecek” dedi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83