SOHBET KONUĞU BAKŞAN YÜCEL

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı’nın her Salı düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği ‘Alaiye Sohbetleri’nin’ bu haftaki konuğu oldu. Başkan Yücel’i parti bürosunda İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca ve parti yönetimi karşıladı.

SOHBET KONUĞU BAKŞAN YÜCEL
 “İLK OLARAK BELEDİYE’Yİ KURUMSALLAŞTIRDIK”
Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbette kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Yücel, Alanya’daki tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurumlarla “birlikte yönetim” anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, herkesle istişare içinde olduklarını ifade etti. Belediyeyi ilk olarak kurumsal bir yapıya dönüştürdüklerini vurgulayan Başkan Yücel, şu an araç filosu ve ekipleri ile en uzak noktalara ulaşan bir belediye olduklarını söyledi.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

Eğitim konusunda ilçe genelinde merkezdeki okullar ki konforun tüm okullarda olmasını hedeflediklerini anlatan Başkan Yücel, 30 okulda çevre düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirtti. Üniversiteyi ayakta tutmak için olağanüstü gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Yücel, ”Şehri yatırım ve hizmetlerle ihya edebilirsiniz. Ama çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir eğitim olanağı sağlamazsak, yapılan hizmetler bertaraf olur. Bu amaçla eğitime özel önem veriyoruz. Kırsaldaki kız çocuklarımızın okumalarını sağlamak için Kız öğrenci Yurdunu yapıyoruz” dedi.

MERKEZDEN KIRSAL’A HZİMET ATAĞI

Alanya’nın coğrafi yapı olarak dağınık bir yerleşim alanına sahip olduğunu anlatan Başkan Yücel, ”Alanyalılar, şehir, köy ve yayla üçgeninde geleneksel bir yaşam kültürüne sahip. Bu yüzden hizmetleri planlarken bu üçgen içerisinde hareket ediyoruz ve en uzak bölgemize kadar ulaşıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Başkan Yücelin belediyeye çalışmalarını anlatmasının ardından İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca ve Parti Yönetiminden Ali Mecek, önerilerini dile getirdiler. Alanya’da ve kırsalda yapılan hizmetleri gördüklerini ve takdirle karşıladıklarını söyleyen parti yönetimi Başkan Yücel’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 13:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83