AGC'den Çavuşoğlu'na 'Hayırlı olsun' ziyareti

AGC'den Çavuşoğlu'na 'Hayırlı olsun' ziyareti

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve spor muhabirleri, geçtiğimiz günlerde yeniden göreve seçilen Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu'na 'Hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. 

YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİLER

banner111


Alanyaspor yönetimi tebrikleri kabul ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul ile yeniden göreve seçilen Alanyaspor başkanı ve yönetimini Alanyalı gazeteciler yaptığı ziyaretle tebrik etti. Ziyarete, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Gaye Coşkun, AGC yönetimi ve spor muhabirleri katıldı. Gazetecileri başkan Çavuşoğlu karşılarken, ziyarette Alanyaspor 2. başkanı Kamil Köseoğlu ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu da yer aldı. 

GENÇ YETENEKLER KAMPA GİDECEK


Sohbet havasında geçen ziyarette, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'un transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çavuşoğlu, Transferi takım kampa gitmeden bitirmek istediklerini belirtirken, 'Takım kamptayken belki bir yada iki transfer yapılabilir' dedi. Çavuşoğlu ayrıca, kampa alt yapıdan yetişen genç oyunculardan da katılanlar olacağını söyledi. AGF ve AGC başkanı Gaye Coşkun, Çavuşoğlu'na yeni sezonda başarı dileklerini iletti. Coşkun, 'Alanya medyası olarak her zaman olduğu gibi Alanyasporumuzun yanındayız' diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83