AGC'den Kestelspor'a hayırlı olsun ziyareti

AGC'den Kestelspor'a hayırlı olsun ziyareti

Alanya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde yeniden göreve seçilen Alanya Kestelspor başkanı Levent Uğur'a 'Hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile yeniden göreve seçilen Alanya Kestelspor başkanı ve yönetimine Alanya Gazeteciler Cemiyeti dün yaptığı ziyaretle tebrik etti. Ziyarete, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Alanya Gazeteciler başkanı Gaye Coşkun ve AGC yönetimi katıldı. Gazetecileri başkanı kulüp başkanı Levent Uğur karşılarken, ziyarette kulüp yöneticileri de hazır bulundu. 

banner111

Samimi bir ortamda geçen ve ülkede yaşanan güncel konulardan yapılan sohbetin ardından AGC ve AGF başkanı Gaye Coşkun, Kestelspor'un yeni yönetimini tebrik etti ve takıma yeni sezonda başarı dileklerini başkan Uğur'a iletti. Coşkun, "Kulüp yönetmek zor. Apayrı bir iş. Çabalarınızı ve mücadelenizi görüyoruz. Umarız emeklerinizin karşılığını başarı olarak alırsınız" dedi. 

Alanya Kestelspor başkanı Levent Uğur'da kendilerini zor sezonun beklediğini belirtti. 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edeceklerini ifade eden Uğur, "1. Grup'ta olsaydık, en az play-off oynarız diyebilirdim. Ancak grubumuzda doğrudan şampiyonluk isteyen 9-10 tane yüksek bütçeli takım var. Bizim bütün kadroya verdiğimiz parayı bu rakiplerimiz sadece üç oyuncuya veriyor. İşimiz çok zor.  Ama Alanya'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyet duyduğunu ifade eden Uğur, Gaye Coşkun'a üzerinde ismi yazılı Kestelspor forması hediye etti.  Alanyalı gazeteciler, Kestelspor'a yeni sezonla ilgili iyi dileklerini pastayla pastayla ziyaret ederek ilettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83