Akdağ Alanya Kulübü’ne vali müjdesi

Alanya Akdağ Kayak İhtisas ve Spor Kulübü mart ayında Akdağ’da düzenlenecek olan ve Alanya’nın kış turizminde önemli bir adım atmasını sağlayacak olan etkinlikle ilgili olarak Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Akdağ Alanya Kulübü’ne vali müjdesi

Alanya Akdağ Kayak İhtisas ve Spor Kulübü mart ayında Alanya Akdağ’da düzenelenecek olan etkinlikle ilgili taleplerini letmek üzere Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette kulüp olarak etkinlik öncesi eksikliklerinden de bahseden Kulüp Başkanı Handan Aydemir ve Kulüp Başkanı Handan Aydemir ve İcraat Komisyonu Başkanı Sevil Kurt, Vali Karaloğlu’ndan Saklıkent’te bulunan iki adet kar motorunu etkinlik günü kullanmak üzere talep ettiler. Ziyaretlerinde kulübün kuruluş amacını, etkinliğin içeriğini ve Alanya Akdağ’a bir tesis kazandırmanın Alanya turizmi açısından önemine de değinen başkan Aydemir, tesisin yapımı için de Vali Karaloğlu’ndan destek istedi.

Özverili çalışmalarından dolayı Başkan Handan Aydemir’i takdir eden Vali Münir Karaloğlu kulübe seve seve destek vereceğini belirterek gerekli tüm kurumlara  kulübe destek olmaları için talimat verdi. Vali Karaloğlu kar motoru eksikliğinin giderilmesi için de kurumlara talimat verdi. Alanya Akdağ’daki etkinliğe Vali Karaloğlu’nun da katılması bekleniyor.

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 09:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83