Alanya Belediyespor galibiyetle başladı

Alanya Belediyespor galibiyetle başladı

Türkiye Voleybol Erkekler 1.Lig'inde mücadele eden Rest Property Alanya Belediyespor sezonun ilk maçında İzmir temsilcisi Saint Joseph'i 3-2 yenerek sezona galibiyet ile başladı. 

banner111


Atatürk Spor Salonu'nda yapılan zorlu mücadeleyi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Rest Property Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken beraber izledi.


Kulüp Başkanı Erken maç sonunda yaptığı açıklamada, "Her sezon zor geçer önemli olan  sezona galibiyet ile başlamaktı. Bunu başardık mutlu ve gururluyuz." dedi.


Takım Antrenörü Sekan Oguz ise;  "İlk maçımızın  çok zor olacağını biliyorduk. Rakip takım genç,  potansiyeli olan bir takım.   Sete kötü başlarsak daha çok motive olan bir takım olacağını biliyorduk ilk 2 sete iyi başladığımız için seti almak daha kolay oldu fakat 3. sete kötü başlamamız ve rakip takımın sistemini değiştirmesi bizi negatif etkiledi ama bir şekilde kazanmayı bildik şimdi bu hatalardan ders çıkarıp önümüzde ki İBB maçına odaklanmamız gerekiyor galibiyetimiz tüm Alanya halkına armağan olsun." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83