Alanya'da bir ilk! Okçuluk kursları başladı

Alanya'da devam eden yaz spor okullarında Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu'da açıldı.

Alanya'da bir ilk! Okçuluk kursları başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2018 yılı Ücretsiz Yaz Spor Okulları programı kapsamında; Alanya İlçe Spor Merkezi Yaz Spor Okulları, Gençlik Hizmetleri, Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Alanya Belediye Başkanlığı'nın iş birliğinde devam ediyor. 

GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU 

Alanya'da ilk kez geleneksel Türk okçuluğu kursu bu program kapsamında faaaliyete başladı. İlk defa düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu kursuna ilgi oldukça fazla oldu. Gönüllü Eğitmen ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesinden Yrd. Doç. Çağlar Türkoğlu tarafından gönüllü olarak verilecek kursun ilk dersi de teorik olarak başladı. Okçulugu ve kullanılcak spor malzemeleri tanıtıldı. Kursiyer ve velilerin birlikte katıldığı çalışma çok verimli geçti. 

Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak açılan kursla ilgili, "Gönüllük çerçevesinde bize katkı ve destek veren değerli hocamız çağlar Türkoğlu na bizleri ve çocuklarımızı yalniz bırakmayan destek ve kat veren kıymetli velilerimize ve geleceğimizin teminati çok değerli milli olimpik aday sporcularımiza tesekkür ediyoruz." dedi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83