Alanya'da oteller arası dev turnuva başlıyor

AYİYDER tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan futbol turnuvası için tüm hazırlıklar tamamlandı. Turnuva 4 Ağustos tarihinde start alıyor.

Alanya'da oteller arası dev turnuva başlıyor
Akdeniz Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği (AYİYDER)'nin bu yılı ikincisini düzenleyeceği futbol turnuvası 'Turizm Kupası' için geri sayım başladı. 

Alanya'dan tam 21 otel takımının katılacağı dev turnuva 4 Ağustos 2018 tarihinde açılış maçı ile başlayacak ve 16 Eylül 2018 tarihinde final maçı ile sona erecek.

Otel personellerden oluşan 21 takımın kıyasıya mücadele edeceği turnuvanın maçları Konaklı Mahallesi'nde bulunan Parkspor Halı Saha'da gerçekleşecek.

ANADOLU HASTANESİ'NDEN TURNUVAYA DESTEK

AYİYDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erat ve Anadolu Hastanesi yetkilileri turnuva öncesi protokole imza attılar. Protokol gereğince AYİYDER üyeleri ve birinci dereceden yakın akrabalarına hastane de yüzde 25 indirim uygulanacak. 

Anadolu Hastanesi personelleri ayrıca turnuvanın açılış ve final maçlarında sağlık ekibi ve ambulansla hazır bulunarak herhangi bir sakatlanma durumunda anında müdahalede bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83