Alanya'da sahada hakeme dayak!

Avsallar Stadyumu'nda oynanan Türklerspor - İncekumspor karşılaşması hakeme saldırı nedeniyle yarıda kaldı. Maçı bitimine 7 dakika kala Türklerspor'un 2-1 üstünlüğü yakaladığı gol sonrası futbolculardan dayak yiyen hakem Ömer Faruk Turtay, karşılaşmayı tatil etti.

Alanya'da sahada hakeme dayak!
Antalya 2. Amatör Küme 3. Grupta zirveye oynayan iki Alanya temsilcisi 9. hafta mücadelesinde bugün Avsallar Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Yaklaşık iki yüz kadar sporseverinde izlediği mücadele dostluk havasında başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında iyi oynayan ve daha atak görünen Türklerspor oldu. İncekumspor'un sol kanadını daha çok kullanan ve etkili olan Türklerspor, 32. dakikada Hacı'nın ayağından kazandığı gol ile 1-0'lık skor üstünlüğünü yakaladı.  Zaman zaman sertleşen oyunda İncekumspor'dan Ertuğrul, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Hakem Ömer Faruk Turtay, sarı kartlarına sıkça başvurduğu maçın devresi Türklerspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İlk devre sonunda İncekumsporlu futbolcular, yanlı yönetim gösterdiği gerekçesiyle maçın hakemine giderek tepki gösterdiler. 


Karşılaşmanın 2. devresine konuk ekip İncekumspor daha atak bir oyunla başladı. İlk devreye göre daha yavaş oynayan ve fizik olarak düşüş yaşayan Türklerspor, 56. dakikada penaltıdan kalesinde golü gördü ve skora eşitlik geldi. İncekumspor'a eşitliği getiren penaltı golünü Ahmet kaydetti. Türklerspor peş peşe yaptığı oyuncu değişiklikleriyle maçta yeniden ortak olurken, iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı. Karşılaşmada 83. dakikaya girilirken, hızlı atağa çıkan Türklerspor, Rojat'ın ayağından ikinci golü buldu. bu gol sanrası futbol oynanamadı.

Gol pozisyonunda top Rojat'ın önüne düştüğü pozsiyonda faul olduğunu iddia eden İncekumsporlu futbolcular ve teknik heyet hakem Ömer Faruk Turtay'ın üzerine yürüdü. Türklersporlu futbolcular ve teknik heyetinin gol sevincşi yaşadığı aynı anda hakemin üzerine yürüyen İncekumsporlular ile hakem arasında sahada kovalamaca yaşandı. Yardımcı hakemler Mustafa Güçer ve Öner Gökçe Doğan ile Gözlemci Arif Çelik maçın orta hakemini futbolculardan korumaya çalışrken Jandarma anında sahaya girerek hakemi korumaya almaya çalıştı. Ancak hakemin koşarak kaçmaya çalışması ardından saha savrulan küfürler üzerine bazı çocuk yaştaki ergen ergençler de tellerden atlayarak sahaya girdi. Jandarma yaşanan olayların büyümesine engel oldu ve sporseverleri stadyumdan gönderdi. Maç sonu iki takım futbolcuları 'birbirimizle sorunumuz yok' diyerek sahada kucaklaştılar. Jandarma eşliğinde soyunma odasına giden hakemler tekrar sahaya çıkmadı ve maçı tatil etti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83