Alanya futbolsuz kalmayacak

Süper Lig'e verilen milli arada Alanyalı futbol severler Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme maçları ile futbol zevklerine devam edecekler.

Alanya futbolsuz kalmayacak
Süper Lig'e verilen milli ara dolayısıyla bu hafta sonu maçlar oynanmayacak. Süper Lig temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'u izleyemeyecek olan Alanyalı futbolseverler amatör küme maçlarına akın edecek. 

Bu hafta Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden ekiplerimizden Demir Asansör Payallarspor ve Konaklıspor Alanya'da, Kestelspor ise Gazipaşa'da sahaya çıkacak.

PAYALLAR İÇİN 3 PUAN KOLAY

Demir Asansör Payallaspor 7 Ekim Cumartesi günü saat 15:30'da Konaklı Stadyumu'nda Antalya Halspor'la karşılaşacak. Ligde 4 puanı bulunan ve beşinci sırada yer alan Demir Asansör Payallarspor'da tek hedef 3 puan. Antalya Halspor ise ligin zayıf ekiplerinden. Antalya Halspor'un şuana kadar ligde yalnızca 1 puanı bulunuyor. 

KONAKLI LİDERİ KONUK EDECEK

Bir diğer temsilcimiz Konaklıspor ligin lideri konumunda bulunan Konyaaltı Belediyespor'u konuk edecek. Maç 8 Ekim Pazar günü saat 15.00'da Konaklı Stadyumu'nda oynanacak. 3 maçta 2 puan alan Konaklıspor'un rakibi Konyaaltı Belediyespor ligde oynadığı 4 maçın tamamını kazandı ve liderlik koltuğuna kuruldu. Konaklıspor lidere çelme takmak için mücadele edecek.

KESTEL GAZİPAŞA'YA GİDiYOR

Ligdeki iddalı takımlarımızdan Kestelspor, Gazipaşa'ya konuk olacak. Gazipaşa Belediyespor ile Kestelspor 8 Ekim Pazar günü saat 15.00'da Gazipaşa İlçe Sahası'nda karşı karşıya gelecek. 8 puanla ligde ikinci sırada yer alan Kestelspor'un rakibi Gazipaşa Belediyespor'un 3 maç sonunda 2 puanı bulunuyor. 

1. AMATÖR'DE HEYECAN DORUKTA

1. Amatör Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz de bu hafta maçlarını oynayacak. Mahmutlarspor ile Güneyspor 8 Ekim Pazar günü saat 13.00'da Kestelspor Sahası'nda karşı karşıya gelecek.

Alanya Belediyespor aynı gün saat 15.30'da Antalya Körfezspor'u yine Kestelspor Sahası'nda ağırlayacak. 

Avsallarspor ise Antalya Trabzonlularspor'a konuk olacak. Maç 8 Ekim tarihinde saat 15.30'da Antalya Zeytinköy 1 Nolu Sahada olacak. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 12:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83