Alanya Kestelspor'da hedef galibiyet

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, 13'üncü hafta mücadelesinde bugün sahasında misafir edeceği Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü'nü yenerek playoff yarışı içerisinde yer almak istiyor.

Alanya Kestelspor'da hedef galibiyet

TFF 3'üncü lig 2'inci grupta 13'üncü hafta müsabakaları bugün oynanıyor. Ligde istikrarsız sonuçlar elde eden Başkent Üniversiteesi Alanya Kestelspor, hafta içi mesaisinde İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı futbol Kulübü ile karşılaşacak. BÜ Alanya Kestelspor, evindeki maçı kazanarak playoff yarışına ortak olmak istiyor. Mavi-beyazlı ekipte arka adalesinde yırtık olan orta sahanın önemli ismi Salim Farsak ile Okan Şahingöz bugünkü maçta forma giyemeyecek. Grupta 14 puanla 12'inci basamakta bulunan Beyoğlu Yeni Çarşı FK ise Alanya'dan en bir puanla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

banner111

BÜ Alanya Kestelspor'un Milli Egemenlik Stadı'nda İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı futbol Kulübü'nü misafir edeceği maçta düdük Muğla bölgesi klasman hakemi Tayfun Sarı'da olacak. Maçta Mustafa Han ve Gökhan Özkan yardımcı hakem, Anıl Şen de dördüncü hakem olarak görev yapacak.(Ercan YILDIRIM)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83