'ALANYA'MIZI AVRUPA'DA TEMSİL EDECEĞİZ'

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Açık Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda 1100 sporcu arasında 2.olan Ülkü Naz, antrenörü Selahattin Karakuş ile beraber Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’yı makamında ziyaret etti.

'ALANYA'MIZI AVRUPA'DA TEMSİL EDECEĞİZ'

 Avsallar’da bulunan Arena Spor Kulübü’nde eğitim gören Ülkü Naz, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Açık Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda büyük bir zafer elde etti. Naz, Yurt içi ve yurt dışından 1100 sporcunun katıldığı turnuvada 2. olarak Alanya’nın gururu oldu. 48 kilo Low Kick finalinde rakibine kaybeden Ülkü Naz, ikinciliği elde ederken gelecek adına büyük ümitler verdi. Ülkü Naz, antrenörü Selahattin Karakuş ile beraber Alanya Belediye Başkanı Mehmet Kula’yı makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı.  Ülkü Naz’ın antrenörü Selahattin Karakuş; “Hedefimiz Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’na girmek. Önümüzde Türkiye Şampiyonası için 2 aylık bir süreç var. İnşallah oradan da iyi bir sonuç elde ederek Ülkemizi ve Alanya’mızı Avrupa’da temsil etmenin gururunu yaşayacağız” dedi.

banner111
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Ülkü Naz’ı tebrik ederek başarılarının devam etmesi için Alanya Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 



Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 09:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83