Alanya Triathlona Hazırlanıyor

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 26. Alanya Triathlonu ve Avrupa Kupa Finali için düzenlenen toplantıya katıldı.

Alanya Triathlona Hazırlanıyor

 14-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 26. Alanya Triathlonu ve Avrupa Kupa Finali için, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, yetkililer Kaymakam Tanrıseven’e ve toplantıya katılan kurum yetkililerine ayrıntılı bilgi verdi. Yapılan hazırlıklar, tur etapları ve yarış tarihleri ile ilgili bilgiler veren yetkililer, 26. Alanya Triathlonu ve Avrupa Kupa Finali 14-16 Ekim tarihleri arasında yapılacağını ifade etti.

banner111
Toplantı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in konuşması ile başladı. Belediye Başkanı Yücel, 26. Alanya Triathlonu ve Avrupa Kupa Finalinin sağlıklı bir ortamda geçmesi için tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Başkan Yücel, “Amacımızı Alanya’yı çok iyi bir şekilde tanıtmaktır” dedi.

26. Alanya Triathlonu ve Avrupa Kupa Finali 14-16 Ekim tarihleri arasında yapılacağını ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Triathlon ile özdeşleşmiş bir şehir olduğunu ifade etti.

TANRISEVEN “ALANYA TÜRKİYE'NİN MİAMİ'SİDİR”

Bu sene Triathlonun 26'ıncısı düzenleneceğini ifade edem Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, " Alanya Triathlon ile özdeşleşmiş bir şehir. Bu sene 26. gerçekleştireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncülüğünde, Kaymakamlığımız, Alanya Belediyemiz, Büyükşehir Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer kuruluşlar ile 26. Alanya Triathlonu ve Avrupa Kupa Finaline Alanya olarak ev sahipliği yapacağız. Alanya’mızın tanıtımı için önemli fırsattır. Daha öncede belirttiğim gibi Alanya Türkiye'nin Miami'sidir. Yurtdışından da gelecek olan birçok yabancı sporcuyu burada ağırlayacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Miami Belediyesinin kardeş şehir olmasını da ayrıca kutluyorum. Alanya için önemli olan bu organizasyonu işbirliği içerisinde aksaklıklara meydan vermeden tamamlamalıyız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 11:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83