Alanya ve Antalya bu saldırıyı konuşuyor!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Alanyaspor, Antalya'da taşlı saldırıya uğradı.

Alanya ve Antalya bu saldırıyı konuşuyor!


Karşılaşmanın ardından polis eşliğinde Antalya Stadyumu'ndan ayrılan turuncu yeşilli takımın otobüsüne Dumlupınar Bulvarı'ndan geçtiği sırada yol kenarından bir taş atıldı. Takım otobüsünün sağ yanındaki ön camını kıran taş, yardımcı antrenör Mehmet Yozgatlı'nın boynuna isabet etti. Parçalanan cam parçaları ise kaleci antrenörü Murat Erdeğer’i boynundan yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayı hafif sıyrıklarla atlatan antrenörlere ilk müdahaleyi otobüste bulunan sağlık ekibi yaptı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, takım otobüsü yaklaşık 20 dakika sonra olay yerinden ayrılarak Alanya'ya hareket etti.

TARAFTARA DA HAİNCE SALDIRDILAR



Alanya’da takımını desteklemek için yaklaşık 20 otobüsle Antalya’ya giden Alanyaspor taraftarlarına da saldırı düzenlendi. Antalyaspor taraftarı olduğunu iddia eden kişiler, otobüsleri adeta taş yağmuruna tuttular.

Saldırıda birçok otobüsün camları kırıldı ve 10 taraftar yaralandı. Yaralanan taraftarlara ilk müdahale yapıldı ve taraftarlar polis eşliğinde Alanya’ya döndüler. Emniyet güçleri saldırıda bulunan taraftarları bulmak için çalışma başlattı.
DOSTLUK MESAJLARI İŞE YARAMADI

İki kulübün taraftarlarının arasının gerilmemesi için geçtiğimiz iki hafta boyunca önemli adımlar atılmıştı. İki kulübün de taraftar gruplarının liderleri sağduyu mesajları yayımlamış, maçtan önce iki kulübün taraftarları bir araya gelerek dostluk mesajları vermişlerdi. Yapılan tüm çabalara rağmen olayların önüne geçilemedi ve birçok üzücü olay yaşandı.














Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 11:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83