Alanya ve Manavgat arasındaki gerginlik tırmanıyor

Manavgat Belediyespor Kestelspor arasında oynanan maçta çıkan gerginliğin ardından Manavgatlı taraftarlar Alanya'ya gelerek taraftar lokalinin önünde pankart açtılar.

Alanya ve Manavgat arasındaki gerginlik tırmanıyor

Geçtiğimiz 5 Şubat tarihinde Manavgat Belediyespor ve Kestelspor arasında oynanan play-off mücadelesinde istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Manavgatlı seyirciler sahaya girerek Kestelspor'lu yönetici ve futbolculara saldırmışlardı. Kestelspor taraftarı da sahaya girmiş ve iki gurup arasında kavga çıkmıştı. Jandarma havaya ateş ederek olayları yatıştırabilmişti.

banner111
GECE 04:00'DA GELDİLER

İki ilçe arasındaki gerginliği Manavgatlı futbolseverler arttırmaya devam ediyor. Ortada hiç bir durum yokken ve olayların üzerinden bir aya yakın süre geçmişken dün gece ilginç bir olay yaşandı. Gece 04:00'da Alanya Grup Şimşekler Lokalinin önüne gelen Manavgatlı bir kaç taraftar 'Manavgatlılar' pankartı açtılar. Manavgatlı taraftarlar sosyal medya hesabı üzerinden bu fotoğrafı paylaşarak üzerine de, "Bir gece ansızın gelebiliriz demiştik. S.a biz geldik" notunu düştüler.


ALANYALILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Manavgatlı taraftarların bu göndermesi Alanya'da ise tepkilere yol açtı. İki komşu ilçe arasında bu tür olayların yaşanmasının doğru olmadğını belirten Alanyalılar isimleri de alanen belli olan Manavgatlı sporseverlere tepki gösterdiler.

10 GÜN SONRA KESTEL-MANAVGAT MAÇI VAR

Üstelik gerginliğin tekrar gündeme getirildiği tarih bir hayli manidar. Çünkü 11 Mart günü play-off mücadelelerinde ikinci aşamaya geçiliyor ve ilk maç Kestelspor ile Manavgat Belediyespor arasında. Sürekli gerginlik çıkaran Manavgatlı taraftarların bu maça da geleceği biliniyor. İki gurup arasında yüksek gerilimde oynanacak maçta ise olaylar çıkması içten bile değil.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83