ALANYALI KIZLARIN ÇANKAYA ZAFERİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi B grubunda mücadele eden Alanya Beleidyespor, 6’ncı hafta karşılaşmasında Çankaya Üniversitesi ‘ni 74-65’lik skorla mağlup etti.

ALANYALI KIZLARIN ÇANKAYA ZAFERİ

 

banner111
TKBL ‘nin 6’ncı  haftasında Alanya Belediyespor, grubun başkent temsilcisi Çankaya Üniveristesi’ni 75. Yıl Spor Salonu’nda ağırladı. Saat 13.00’te oynanan mücadeleye Alanya Beleidyespor, iyi başladı.  İki takımda ilk sayılarını faul atışlarından bulurken, kırmızı beyazlılar, ilk çeyreği 25-13 üstün tamamladı. Oyun üstünlüğünü ikinci çeyrekte de sürdüren Alanya’nın perileri, devreyi 46-30’luk skorla tamamladı. 

Konuk ekip Çankaya Üniversitesi, 3’ncü periyotta başa baş bir oyun ortaya koydu. Bu çeyrekte her iki takımda 13’er sayı buldu. Mücadelenin final periyotunda etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Çankaya Üniversitesi, son 5 dakikaya girilirken 7 sayıya kadar indirmeyi başardı. Ancak farkın kapanmasına izin vermeyen Alanya Belediyesi, karşılaşmadan 74-65’lik skorla galip ayrıldı. 

Alanya Beledieyspor’da Porscha Haris 25 sayı ve 13 ribaund ile maçın yıldızı oldu. Müsabakada en fazla süre alan oyuncu ise 40 dakika ile konuk ekipten Burcu Taşbaş oldu. Alanya Belediyespor’un yeni transferi Begüm Taşkın müsabakada kaldığı 30 dakika 38 saniye sürede 8 sayı, 1 hücum ve 5 savunma ribaundu aldı. Attığı 2 sayılık 5 şuttan sadece birinde topu çemberden geçiren Begüm Taşkın, 4 kez denediği  3’lük atışta 2 kez topu çemberden geçirdi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83