Alanyalı sporcuların büyük başarısı

Alanya'da yeni kurulan ve faal olan faaliyetlere katılan Alanya Toros Cimnastik Spor Kulübü, çok kısa sürede mükemmel performanslarıyla harika yarışlar çıkarttılar. Antalya'yı ve Alanya'yı en iyi şekilde temsil ettiler.

Alanyalı sporcuların büyük başarısı
Cimnastik 2018 Antalya Şirinler Kupası 174 sporcunun katılımıyla Antalya'da gerçekleşti. Alanya'yı temsilen Alanya Toros CSK 11 sporcu ile turnuvaya katıldı. Kulüp sporcuları turnuvada 3 birincilik, 4 ikincilik, 1 üçüncülük, 1 beşincilik, 1 altıncılık ve 1 sekizincilik aldılar.

2012 yaş grubu 
Meryem Taşar 6.
2011 yaş grubu 
Safia Khazıpova 1.
Ayşe Gönüllü 2.
Melisa Taşar 3.
V. Güney Hancı 5.
2010 yaş grubu 
Cemre Baba 2.
Taisia Özdemir 8.
2009 yaş grubu 
Sofia D. Kabakçı 1.
2008 yaş grubu 
Victoria Chelnokova 1.
Diana Skvortsova 2.
2008 yaş A grubu 
Medina Kumarova. 2. olarak cimnastikte bizde varız dediler, madalyalara ambargo koydular. 

"Kulüp Başkanı, antrenör ve her türlü destek ve katkıyı veren çocuklar hiç yalnız bırakmayan kıymetli aileleriyle birlikte, geleceğimizin teminati milli olimpik adayı değerli sporcularımız madalayları ile Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak'a ziyarette bulundular. İlçe müdürü Tamrak başarılarından dolayı Kulüp Başkanı, antrenör ve milli olimpik adayı sporcu şampiyonları tebrik etti. Sporculara her türlü destek katkıyı sağlayan, moral motivasyonu veren, teşvik eden her zaman yanlarında olan kıymetli ailelerini de tebrik ettti. Cimnastik sporu ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışma ve projelerde her zaman destek olunacağını birlik beraberlik içinde daha da başarılara imza atılacağını, bu konuda gerekli desteğin verileceği hakkında konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 17:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83