'Alanyaspor 75. Yıl Vizyon Kitap Projesi'nin protokolü imzalandı

Alanyaspor'un kuruluşunun 75. yılı dolayısıyla 'Alanyaspor 75. Yıl Vizyon Kitap Projesi' başlatıldı.

'Alanyaspor 75. Yıl Vizyon Kitap Projesi'nin protokolü imzalandı

Projenin protokolü, Başkan Hasan Çavuşoğlu ile MND Ajans ve 100 Yüze Danışmanlık firmasının sahibi Metin Ceylan arasında imzalandı. Alanyaspor Kulübü'nde yapılan imza törenine Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Aladağ ve Kurumsal Satış Müdürü Serhat Coşkun da katıldı. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu, içinde bulunduğumuz 2023 yılının hem Cumhuriyetimizin 100. yılı olması, hem de kulübümüzün 75. kuruluş yıl dönümü olması dolayısıyla büyük önem taşıdığını söyledi. Alanyaspor'un 75 yıllık tarihini bir kitapta toplayarak, camiaya kalıcı ve anı niteliğinde bir eser kazandırmak istediklerini belirten Çavuşoğlu, "Bu kapsamda MND Ajans ile birlikte bir proje başlattık. Proje kapsamında çalışmalarına başlayan MND Ajans ve 100 Yüze Danışmanlık firmasının sahibi Metin Ceylan ile birlikte protokol imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Camiamıza ve her iki taraf için şimdiden hayırlı olsun." dedi. 

banner111

MND Ajans ve 100 Yüze Danışmanlık firmasının sahibi Metin Ceylan ise, "Turuncu yeşil renklerin, bu şehrin ve kulübümüzün aşığı olduk. Üstlendiğimiz misyonun ve sorumluluğumuzun farkındayız. Çok güzel bir projeye imza atacağız. Bu kitapta Alanya'mızın ve Alanyaspor'umuzun tanıtımının yanı sıra, Alanya'nın enlerine de yer vereceğiz. Şimdiden halkla röportajlar yaptık. Yılbaşından bu yana çalışıyoruz. Alanya ve Alanyaspor gönüllülerine bu kitabı armağan edeceğiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2023, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83