ALANYASPOR'A BİR ŞOKTA PFDK'DAN

Alanyaspor Kulübünün yaptığı itirazı reddeden PFDK, Elazığ maçını Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası tribünlerinden izleyen taraftarların Göztepe maçını izleyemeyeceğini açıkladı.

ALANYASPOR'A BİR ŞOKTA PFDK'DAN

 Konuyla ilgili Alanyaspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle: 

banner111
"Multigroup Alanyaspor - Vartaş Elazığspor karşılaşmasında Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası tribünlerine giriş yapan taraftarlarımızın elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi ile ilgili karara yapılan itiraz Tahkim Kurulu tarafından reddedilmiştir. Elazığspor karşılaşmasında Güney ve Kuzey Kale Arkalarına giren taraftarlarımız Göztepe maçına giremeyeceklerdir.
Multi Group Alanya Spor Kulübü'nün, PFDK'nın 28.04.2016 tarih ve E.2015-2016/987, K.2015-2016/1173 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde, PFDK'ca Multi Group Alanya Spor Kulübü'ne, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca 20.000.-TL para cezası verilmesinde ve FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesinde, sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile (K.2016/199);

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 19:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83