Alanyaspor'a süpriz telefon

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in de ciddi olarak ilgilendiği Alanyasporlu Emre Akbaba için Gaatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi.

Alanyaspor'a süpriz telefon
Aytemiz Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Emre Akbaba için Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in devreye girdiği belirtildi. Fanatik'te yer alan habere göre Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu telefonla arayan Cengiz, “Hocamız Fatih Terim, Emre Akbaba’yı çok istiyor. Malumunuz önümüzde bir seçim süreci var. Oyuncunuza çok sayıda talip olduğunu biliyoruz. Seçimi kazanırsam, Emre Akbaba için talep ettiğiniz parayı vereceğiz. Lütfen o güne kadar oyuncunuzu kimseye satmayın” dedi. 

İSTANBUL İÇİN SÖZ ALDI

Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in de ciddi olarak ilgilendiği Emre Akbaba, daha önce verdiği röportajda, İstanbul’a transferi için başkandan söz aldığını söylemişti. Fatih Terim'in transferin gerçekleşmesi halinde Emre Akbaba’yı hem 10 numara hem de 8 numara pozisyonları için düşündüğü ve kadro planlamasını bu doğrultuda yaptığı ifade edildi. Emre Akbaba geride bıraktığımız sezon ligde 14 gol 10 asistlik bir performans sergiledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2018, 17:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83