Alanyaspor, Alanya'ya matematik çalıştırıyor

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor taraftarları ligin bitmesine 2 hafta kala matematik hesapları yapıyorlar.

Alanyaspor, Alanya'ya matematik çalıştırıyor
Spor Toto Süper Lig heyecanının kapanmasına yalnızca 2 hafta kaldı. Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ligde kalmak için büyül bir mücadele veriyor. Bu hafta en büyük rakibi Osmanlıspor ile 1-1 beraber kalan Aytemiz Alanyaspor puanını 36'ya çıkardı ve 13. sıraya yerleşti. Turuncu yeşilli ekip kalan son 2 maçta önce Sivas deplasmanına gidecek, daha sonra ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

Ligde 12 puanı bulunan Kardemir Karabükspor son sırada bulunuyor ve ligten düşmesi kesinleşti. Alt ligin en büyük adaylarından birisi de 30 puanla 17. sırada bulunan Ankara ekibi Gençlerbirliği. Gençlerbirliği kalan 2 maçını da kazanmak zorunda 1 puan dahi kaybettiği takdirde ligden düşecek. Gençlerbirliği kalan maçları kazansa bile aynı zamanda Osmanlıspor'un 3 Konyaspor'un da 5 puan kaybetmesi gerekiyor. Bu durum da Gençlerbirliği için şansın bir hayli azaldığını gösteriyor. 

Ligden düşecek son takım için ise 5 aday var. Osmanlıspor, Konyaspor, Akhisarspor, Alanyaspor ve Antalyaspor son 2 maçta düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Bu takımlardan en rahatı ise Antalyaspor. Kırmızı beyazlı ekip son 2 maçta 1 puan dahi alsa ligde kalmayı garantiliyor. 

Akhisar 36 puanla Konyaspor 35 puanla Osmanlıspor ise 33 puanla son iki kritik maça girecek. Son maçlarda ise en çok Akhisar Osmanlı mücadelesi dikkat çekecek.

Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ise Sivasspor deplasmanından 3 puan alırsa Osmanlıspor'un herhangi bir puan kaybında ligde kalmayı garantileyecek. Osmanlıspor 2 maçından birini bile kaybederse Alanyaspor'a tek puan yetecek. Konyaspor ve Akhisarspor'da kalan maçlarını kazanarak Aytemiz Alanyaspor'un üstüne çıkmaya çalışacaklar.

Aytemiz Alanyaspor, son iki maçını kaybetse dahi, Osmanlıspor'un 2 maçından 4 puan Akhisar'ın 2 maçından 1 puan ve Atiker Konyaspor'un 2 maçından 3 puan alması durumunda alt lige düşecek. 

İŞTE SÜPER LİG'DE KALAN 2 HAFTANIN PROGRAMI





Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83