Alanyaspor, Atletico Bakü Takımını ödüllerle uğurladı

Alanyaspor tarafından 28 Mayıs Azerbaycan Bağımsızlık Günü kapsamında düzenlenen Alanya Cup Futbol Turnuvası’na katılan Atletico Bakü U14 Takımına kupa, madalya ve plaket verildi.

Alanyaspor, Atletico Bakü Takımını ödüllerle uğurladı

Alanyaspor, 28 Mayıs Azerbaycan Bağımsızlık Günü kapsamında 25-31 Mayıs tarihleri arasında Alanya Cup Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvada Alanyaspor'un davetleri sonucu Alanya'da kampa giren Atletico Bakü U14 Takımı ile Aytemiz Alanyaspor U13-U14 Takımı ve Alanya Belediyespor U 14 Takımı mücadele etti. Konaklı Stadyumu’nda oynanan karşılaşmalara futbolcular 2 ülkenin bayraklarıyla çıkarak İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı okudu.

banner111

Turnuva sonrası kampını da tamamlayan Atletico Bakü U14 Takımı, Alanyaspor'a ziyarete gelerek Başkan Hasan Çavuşoğlu ile görüştü.  Ziyarete 2’nci Başkanı Kamil Köseoğlu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu da eşlik etti. Ziyaretin sonunda Atletico Bakü U14 Takımına Başkan Hasan Çavuşoğlu, 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu tarafından kupa, madalya ve plaket takdim edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83