Alanyaspor, basınla kahvaltıda buluştu

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavusoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Eray Erdem, Admiral Premium Recidence’ta genel sekreter Mevlüt Görücü ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltı programına Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun da katıldı. 

Alanyaspor, basınla kahvaltıda buluştu

Başkan Hasan Çavusoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç ve Yönetim Kurulu Üyesi Eray Erdem, Admiral Premium Recidence’ta genel sekreter Mevlüt Görücü ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltı programına Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun da katıldı. Alanyaspor'un çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Hasan Çavusoğlu, yaptığı açıklamada Alanya basını ve spor basınıyla kahvaltıda bir araya geldiklerini söyledi. Alanya basınının Aytemiz Alanyaspor'a her zaman destek verdiğini belirten Başkanımız Çavuşoğlu, "Aytemiz Alanyaspor'umuzun sorunlarını birlikte çözmek için sizlerle birlikte hareket edeceğiz" dedi. 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Çavuşoğlu, "Ligde 3. sırada bulunmamız bizim için çok güzel bir durum. Sıralama her hafta değişebilir. Hedefimiz en iyi yerde bitirmek. Avrupa kupasında her takım oynamak ister. Biz de çok istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Devre arasında transfer yapmak kolay değil. Şu anda bekliyoruz. Belirlediğimiz acil bir transfer yok ama en iyisini yapmak için çalışmalarımız var. Takımımızda gol atabilen birçok futbolcumuz var. Performansı yükselen oyuncularımız da gol katkısı veriyor. Yeni teknik ekibimizle birlikte takımımız biraz daha canlandı. Sadece santrafor gol atacak diye bir durum yok ama tabii ki her takımın santraforu olmalı" diye konuştu. 

banner111

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ise şunları söyledi: “Alanya'da spor medyasını buluşturan kahvaltı etkinliğinde bir araya geldik. Başkanımızın konuşmalarından üzerimize düşen notlarımızı aldık. Yönetim kurulumuz ve futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor. Alanya'dan ve medyadan beklentiler var. Medya olarak öncelikle Aytemiz Alanyaspor markasına, toplamda da Alanya'mızın markasının faydasına katkıda bulunmak için göreve hazırız. Alanya'yı da göreve davet ediyorum. Zorlukların hangi şartlarda aşıldığını bazen göremiyoruz. Skorun arka planında da desteğe ihtiyacı olduğunu hatırlayalım. Bir gazeteci olarak Alanya'yı yönetenlerden isteğim budur. Biz göreve hazırız. Başkanımıza ve yönetim kuruluna tekrar kolay gelsin."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83