Alanyaspor bu akşam Göztepe'ye konuk oluyor

Alanyaspor bu akşam Göztepe'ye konuk oluyor
Alanyaspor, bu akşam oynanacak Süper Lig 29. hafta maçı ile birlikte tarihinde 21. kez Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksoy Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 21.00’de başlayacak. İki takım arasında daha önce oynanan 20 maçta Alanyaspor 7, Göztepe 6 galibiyet alırken, 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Alanyaspor 23 kez gol sevinci yaşarken, Göztepe ise 21 golle karşılık verdi.

Bu sezon Süper Lig’in ilk yarısında oynanan maçı Göztepe, Castro’nun golüyle 1-0 kazanmıştı. 28 haftası tamamlanan Süper Lig’de turuncu yeşilliler 44 puanla 6. sırada, sarı kırmızılı ekip ise 37 puanla 8. sırada yer alıyor. Bugün oynanacak olan maç öncesinde Alanyaspor’da N’Sakala kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Göztepe’de ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, kupadaki Antalyaspor ve ligdeki Trabzonspor maçlarındaki güzel futbolu, Göztepe karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi. Ligde daha iyi yerlere gelebilmek için kazanmak istediklerini aktaran Bulut, “Tüm planlarımızı galibiyet üzerine kurduk. Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğiz” dedi. Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut ise Alanyaspor’u yenerek kötü gidişe son vereceklerini dile getirdi. Seyircisiz oynamaya alışmaları gerektiğini belirten genç teknik adam, “Son iki maçtır maalesef istediğimiz skorları alamadık. Alanyaspor iyi bir takım. Biz de gerekenleri yapacağız” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83