Alanyaspor'dan Ahmet için milyonluk bağış

Alanyaspor'dan Ahmet için milyonluk bağış
Alanyaspor, SMA hastası Ahmet bebek için verdiği sözü tutuyor. Denizlispor’u 3-2 mağlup eden takım, yaklaşık 1 milyon TL’lik galibiyet primini Ahmet bebeğin tedavisi için bağışlayacak.

Alanya’da SMA hastalığından dolayı yaşam savaşı veren Pınar ve Abdülkerim Çaltı çiftinin 18 aylık oğulları Ahmet’in tedavisinde kullanılmak üzere gereken 2.5 milyon Euro tutarındaki ilaç masraflarının karşılanması için bir çok kişi, kurum ve kuruluş seferber oldu. Alanyaspor da 19 Mart Cuma günü Ahmet bebeği ve ailesinin konuk ederek bir sonraki galibiyet priminin başlatılan kampanyaya bağışlanması kararı alındı.

Ancak bu kararın ardından Alanyaspor, çıktığı 3 maçta da galip gelmeyi başaramadı. 21 Mart’ta 1-0 Konyaspor’a, 4 Nisan’da 2-1 Gençlerbirliği’ne, 7 Nisan’da da 3-0 Beşiktaş’a mağlup oldu.
Önceki gün Denizlispor karşı mücadele eden turuncu yeşilli takım 2-0 geriye düştükleri maçta 3-2 galip gelmeyi başardı. Bu galibiyetle ligde rahat bir nefes alan Alanyaspor, Ahmet bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyaya bağış sözünü de yerine getirebilmenin sevincini yaşadı. İlerleyen günlerde bağış için bir organizasyon yapılması bekleniyor.  

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2021, 07:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83