Alanyaspor'dan Ataberk ve Travok'a ziyaret

Başkan Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Enver Vural ile Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Ataberk Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kabakçı ve Travok  Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Mehrdad Etesam’ı ziyaret etti.

Alanyaspor'dan Ataberk ve Travok'a ziyaret

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulumuza teşekkür eden Ataberk Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kabakçı, “Corendon Alanyaspor şehrimizin en önemli markası ve yıllardır Süper Lig’de bizi başarıyla temsil ediyor. Ülkemizin gurur kaynağı olan takımımızın her zaman yanındayız.” dedi. 

banner111

Travok  Real Estate Yönetim Kurulu Mehrdad Etesam ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler de Corendon Alanyaspor’u her zaman takip ediyoruz ve elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayan takımımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanındayız. Desteklerimiz her zaman devam edecek." diye konuştu.

Ziyaretlerde formalarımızı Fatih Kabakçı ve Mehrdad Etesam’a hediye olarak takdim eden Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83