Alanyaspor'dan Başkan Yücel’e ziyaret

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Alanyaspor'dan Başkan Yücel’e ziyaret

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu, Başkan Yardımcıları Ahmet Paşaoğlu, Muzaffer Barcın, Enver Vural, Hüseyin Girenes, Nazmi Yüksel, Genel Sekreteri Mevlüt Görücü, Futbol Şube Sorumlusu Ali Baki Boz, Yönetim Kurulu Üyeleri Cuma Kadıoğlu, Mehmet Ali Işık, Fahri Gürses, Hüseyin Gümrükçüler, Muhammet Çetin, Fazlı Ciğerli ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel kulübümüze her zaman destek veriyor. Kulübümüze sabit gelir kaynakları oluşturulması konusunda birlikte hareket etmemizden dolayı belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

banner111

Yurt içi ve yurt dışı temaslarında her zaman Corendon Alanyaspor'dan bahsedildiğini ve bundan gurur duyduğunu kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanyaspor şehrimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bir marka değeri olan Alanyaspor, Süper Lig'de oynadığı futbolla ve centilmen tutumuyla herkese örnek oluyor. Bizler de Corendon Alanyaspor’umuzun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Alanyaspor'un şehir olarak da desteklenmesi gerekir. Turizmcilerin ve iş adamlarının sahip çıkması gerekir.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83