Alanyaspor'dan gol yağmuru

Alanyaspor'dan gol yağmuru

Süper Lig’in 16. haftasında Alanyaspor bu akşam Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. Turuncu yeşilli ekip 2 kez geriye düştüğü karşılaşmayı 6-2 kazanarak 2 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Ev sahibinde Teknik Direktör Sumudica bu mağlubiyetle görevine veda etti.

Süper Lig’de 2 haftadır galibiyet hasreti çeken Alanyaspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan turuncu yeşilli ekip, maçın 4’üncü dakikasında köşe vuruşu sonrası Mounir’in pasında topla buluşan Aabid’ın topu ağlarla buluşturması ile 1-0 geriye düştü.

banner111

İlk dakikalarda gelen şok golün ardından rakibine baskı kuran Alanyaspor, Haddadi’nin Efecan’ı ceza sahasında düşürmesi ile penaltı kazandı. Dakika 14’te penaltı atışında topun başına geçen Diedhiou’nun sert vuruşunda top kaleci Ertaç’ın sağından ağlara gitti ve skor 1-1 oldu.

Ancak 2 dakika sonra serbest vuruşta Karim Hafez’in şutu ile skor 2-1 oldu.
Yeniden öne geçen Malatyaspor’a karşı ataklarına devam eden Alanyaspor’da Davidson, ceza sahasında karşı karşıya kaldığı kaleci Ertaç’ın solundan sağ ayağıyla vurduğu topu ağlarla buluşturdu.

2-2 beraberliğin sağlandığı karşılaşmanın 33. dakikasında Davidson’un ceza sahası içine yaptığı ortaya yükselen Emre Akbaba kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Alanyaspor, bu golle birlikte soyunma odasına 3-2 galip girdi. İkinci yarıya moralli bir şekilde başlayan Alanyaspor’da Novais (52), Diedhiou (56) ve Babacar (90) golleri ile skoru 6-2 yaptı. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Haddadi, Yeni Malatyaspor’u 10 kişi bıraktı.

İki haftanın ardından galip gelen turuncu yeşilli ekip, puanını 27’ye yükseltti. 14 puan ile düşme hattı içinde kalan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Sumudica, tribünlere veda ederek görevi bıraktığını duyurdu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83