Alanyaspor'dan son prova

Corendon Alanyaspor' da Dünya Kupası arasındaki çalışmalarında son hazırlık maçını bugün Serie A ekibi Us Salernitana 1919 takımıyla yapacak. Maç saat 16.00'da başlayacak.

Alanyaspor'dan son prova

Dünya Kupası arasında hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Corendon Alanyaspor, Serie A ekibi US Salernitana ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.  Corendon Alanyaspor - Us Salernitana maçı saat 16.00'da Oba Stadı'nda oynanacak. Turuncu yeşilli takım Dünya Kupası'na verilen arada ilk hazırlık maçını Fenerbahçe ile yapmış ve 4-2 kaybetmişti.

Farioli, hemşehrilerine karşı
Corendon Alanyaspor teknik direktörü Francesco Farioli, takımını 2. yarıya formda sokmak istiyor. Ülkesi Us Salernitana ekibi ile ciddi bir sınava çıkacak olan Farioli, turuncu yeşilli takımın son durumunu test edecek.

banner111

İlk maç Kupa'da 
Turuncu yeşilliler, ligden önce Ziraat Türkiye Kupası'nda boy gösterecek. Corendon Alanyaspor, ZTK 5. Eleme Turu'nda 21 Aralık Çarşamba günü Oba Stadı'nda TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor ile Süper Lig'de 25 Aralık Pazar günü Medaş Konya BŞB Stadı'nda Arabam com Konyaspor'a misafir olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83