Alanyaspor'dan Wagner Love açıklaması

Aytemiz Alanyaspor İkinci Başkanı Kamil Köseoğlu, Wagner Love'la ilgili açıklama yaptı

Alanyaspor'dan Wagner Love açıklaması
Siyah beyazlılarla 2,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenilen tecrübeli golcü için, Beşiktaş’ın Alanyaspor’a 3 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
33 yaşındaki futbolcunun, Beşiktaş’a transfer olmak için 900 bin euro’luk alacağından vazgeçtiğini söyleyen Köseoğlu, “Bizim için de, Beşiktaş için de hayırlı olsun. İyi bir transfer oldu bizim için de. Vagner Love’ın alacaklarından vazgeçtiği doğru. 900 bin euro alacağı vardı ondan vazgeçti” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Vagner Love ile yıllığı 1 milyon 800 bin euro’dan 2,5 yıllık anlaşma yapan Alanyaspor, bu transfer sayesinde yaklaşık 4,5 milyon euro’luk bir yükten de kurtulmuş oldu.
Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Vagner Love, Aytemiz Alanyaspor’un kulüp binasından ayrılırken böyle görüntülendi.
Transfer için gerekli imzaları Beşiktaş’a gönderdiklerini dile getiren Köseoğlu, “İmzaları attık, kulübe gönderdik. Bazı şeyleri Beşiktaş Kulübü açıklarsa daha iyi olur. İki tarafa da hayırlı olsun. Dünya yıldızı bir oyuncuyu Beşiktaş’a vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

“FİKRET ORMAN ADAY OLURSA…”
Kulüpler Birliği Başkanlığı için üç büyüklerden bir ismi desteklemenin etik olarak daha doğru olduğunu sözlerine ekleyen Köseoğlu, “Bizim düşüncemiz 3 büyüklerden birini desteklemek. Etik olarak. Onlar ülkenin en köklü kulüpleri. Galatasaray’ın başkanı yeni seçildi. Aziz Yıldırım da aday olmuyor. Ama Fikret Orman aday olursa sonuna kadar destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: SÖZCÜ

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 20:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83